×

Menu

Kontakt os
tlf. 60 83 98 89 eller
på mail info@lzk.dk

Førstehjælp Odense

Dato:

14 maj, 2023

Tid:

07:00

Adressen:

LZ Køreskole ApS

Vi har desværre en opfattelse af, at det ikke er alle der synes et 8 timers førstehjælpskursus lyder fristende.
Tilmeld vores førstehjælpskursus

Vil du være forberedt på uheld og ulykker på vejene? Tilmeld dig vores færdselsrelaterede førstehjælpskursus, hvor vores instruktør, Michael, en dygtig og faglig ambulancebehandler med års erfaring, vil guide dig igennem kurset og give dig de nødvendige værktøjer til at håndtere enhver situation på vejen.

Teknikker i førstehjælp

I løbet af kurset vil du lære om de mest almindelige skader og traumer, der kan opstå i forbindelse med trafikulykker, og hvordan du kan give livreddende førstehjælp til de involverede personer og hjælpe med at stabilisere deres tilstand, indtil ambulancen ankommer. Michael vil også sørge for, at du får praktisk erfaring med at anvende førstehjælpsudstyr, såsom bandager og støttebind, og han vil demonstrere, hvordan du kan udføre livreddende teknikker, såsom hjerte-lungeredning (HLR).

Lær at takle alle situationer

At tage et færdselsrelateret førstehjælpskursus vil ikke kun give dig den nødvendige viden og færdigheder til at hjælpe andre i en nødsituation, men det vil også give dig selvtillid og ro i sindet, når du er på vejene. Du vil være i stand til at tackle enhver situation og være klar til at træde til, når det er nødvendigt.

Tilmeld dig med det samme!

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus med det samme. Michael vil sikre, at du får den bedste oplevelse og den mest omfattende uddannelse inden for førstehjælp til trafikulykker. Kontakt os i dag for at få mere information og tilmelde dig kurset.

Slutter.

Adressen:

Pladser: 16 (0 Pladser tilbage.)
  • LZ Køreskole ApS
  • Østre Stationsvej 33, 2 sal
  • Odense
  • 5000
  • Odense C

Detaljer.

  • 14 maj, 2023 07:00   -   15:00
Del denne begivenhed.
Tilføj til din kalender.