fbpx
×

Menu

Kontakt os
tlf. 60 83 98 89 eller
på mail info@lz-k.dk

Køreskole i Faaborg – Tag dit kørekort lokalt hos LZK

Leder du efter en køreskole i Faaborg med erfarne kørelærere og en høj beståelsesprocent blandt eleverne? Så er du kommet til det rette sted!

Adresse

Sundvænget 8
5600 Faaborg
(Forum Faaborg)

Kontaktperson for henvendelser

Maria Bøgedal – Sekretær
info@lz-k.dk
tlf: 53 86 98 89

LZ Køreskole lægger vægt på et sjovt og lærerigt forløb, og vores seks undervisere har sammenlagt over 40 års erfaring. Uanset om du har kørekort i forvejen eller skal tage det for første gang, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores kurser. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej!

Tag dit kørekort hos LZ Køreskole i Faaborg

Det kan være svært at finde den helt rigtige køreskole, men vi er sikre på, at LZ Køreskole er det helt rette valg for dig. Hos LZ Køreskole i Fåborg er vi et ungt team af kompetente og erfarne kørelærere, som kan tilbyde dig den uddannelse og det kørekort, du ønsker. Hos LZ Køreskole i Faaborg tilbyder vi bl.a. forskellige kørekortpakker, mulighed for et skræddersyet kørekort forløb, kørekort til automatgear samt kurser til generhvervelse af kørekort.

Forløbet for at tage kørekort består af flere dele: teoriundervisning, øvelser på manøvrebane (kravlegård), undervisning på glatbane (hvor vi lærer dig at styre bilen, selv om det er glat) og køretimer på vejene. Du skal også have et førstehjælpskursus samt en lægeerklæring, for at få et kørekort.

Ubegrænset teoriundervisning

Det første du skal gøre for at tage kørekort er at bestå teoriprøven. Hos LK Køreskole Faaborg tilbyder vi ubegrænset teoriundervisning, så du kan være sikker på, at du er godt rustet til teoriprøven. Manøvrebanen (kravlegård) er en slags legeplads for biler. Vi har bl.a. en parallelparkering, et kryds og et T-kryds på manøvrebanen, så du kan øve de forskellige manøvrer, inden du skal ud på vejen.

Køreteknisk anlæg (glatbane) er stedet, hvor du skal lære at styre bilen, selvom det er glat – for eksempel på is eller sne. Du får lov til at opleve, hvordan det føles at miste vejgrebet og kontrollen over bilen, men også hvordan du kan få situationen under kontrol igen. Dette er meget vigtigt viden at have, inden du skal ud på de danske veje i vinterhalvåret!

LZK gør det nemt og sjovt at tage kørekort

Det er ikke svært at tage kørekort – men det kan virke uoverskueligt. At tage kørekort kan føles som et skridt på vejen til at blive voksen. Kørekortet giver en masse frihed – men også en masse ansvar. Vi vil gerne gøre det nemt og sjovt for dig at tage kørekort, så du kan komme godt i gang med at køre på vejene. LZ Køreskole Faaborg tilbyder et godt og grundigt kursus, og vi tager os tid til at forklare alt, så du føler dig tryg og klar til at tage teoriprøven og køreprøven.

Digitaliseret køreskole i Faaborg

Det er muligt at tage kørekort hos LZ Køreskole Faaborg. Vi har mange års erfaring med undervisning i kørekort. Vi garanterer, at du får den bedste undervisning hos os Vi er en seriøs og anerkendt køreskole, der bruger de nyeste metoder og undervisningsmaterialer i vores undervisning. Køreskolen er digitaliseret, så du nemt og enkelt kan underskrive digitalt. Samtidig har du alle dine lektioner lige ved hånden på mobilen.

En tryg køretur i Faaborg med LZ Køreskole

Det er ikke kun vigtigt at kunne køre bil – det er også vigtigt at føle sig tryg, når man kører. Derfor lægger vi stor vægt på at give dig et solidt grundlag for at blive en god og sikker bilist. Vi lærer dig bl.a. hvordan du undgår ulykker, og hvordan du forholder dig i forskellige trafikale situationer. På den måde er vi med til at gøre vejene mere sikre for alle – både bilister, cyklister og fodgængere.

Vi elsker glade elever – Høj beståelsesprocent

Vi samler på glade køreskoleelever, og vi er mega stolte af vores høje beståelsesprocent på første forsøg blandt eleverne. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så kontakt vores søde sekretær, Maria Bøgedal, på info@lz-k.dk eller tlf.: 53 86 98 89 for mere information og tilmelding. Vi glæder os til at køre med dig!

Vælg kørekortpakker – Eller på ring tlf. 53869889 og vi tager en uforpligtende snak!