×

Menu

Kontakt os
tlf. 60 83 98 89 eller
på mail info@lzk.dk

Kørekort med automatgear

B-kørekort med automatgear. Hvis koblingen bare altid driller.

5 stjerner på Facebook
5 stjerner på Trustpilot

Kørekort med automatgear

B-kørekort med automatgear. Hvis koblingen bare altid driller.

5 stjerner på Facebook
5 stjerner på Trustpilot

Kan man tage kørekort med automatgear? Svaret er ja! B-kørekort i bil med automatgear koster: 18.000,- Prisen er inklusiv både den praktiske prøve og leje af skolevogn. Teoriprøvegebyr og førstehjælp betales separat. Når du tilmelder dig kørekort med automatgear, skal du blot tilmelde dig det almindelige hold men oplyse ved start at du gerne vil tage kørekort med automatgear, så går vi ind og registrere dette under din profil i Drivedesk.

3 timers manøvrebane
(kravlegård)
16 x kørelektioner
16 lovpligtige lektioner
29 x teoriundervisning
Lovpligtigt
3 timers køreteknisk anlæg
(glatbane)

Værd at vide

Første rate 5.000,- skal betales via Drivedesk login eller via Mobilepay. Denne rate skal være betalt inden eleven skal på manøvrebanen. Anden rate på 5.000,- betales via Drivedesk login senest den næstkommende 1. Tredje rate og eventuelle ekstra køretimer skal være afregnet inden eleven skal til sin teoriprøve.

Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det hele med det samme, hvis du vil være færdig med dit kørekort hurtigere. Ved at betale hele beløbet med det samme, er der ikke venten i forhold til booking af teoriprøve, manøvrebane og glatbane.

Ved at tage kørekort i en automatgears bil, er der også en selvrisiko på 3.500,- når bilen skal på manøvrebane og når den skal med på glatbane.

Betaling af prøvegebyret til teoriprøven sker via e-boks. Der bliver sendt et link i e-boks via køreprøvebooking til betaling heraf.

Spørgsmål og svar omkring kørekort med automatgear

Spørgsmål: Skal jeg medbringe en lægeerklæring til den første teoriundervisning?
Svar: Nej det behøver du ikke. Har du fået foretaget en motorattest ved egen læge, inden opstart på kørekort, må lægeerklæringen ikke være ældre end 1 måned når vi modtager den. En lægeerklæring er kun gyldig i 3 måneder, fra den dato den er underskrevet af lægen.

Spørgsmål: Hvornår må jeg starte på kørekort med automatgear?
Svar: Du må starte på kørekort når du er 16 år og 9 måneder, uanset om du vil have kørekort til bil med automatgear eller manuelt gear.

Spørgsmål: Skal jeg betale for hele kørekortet på en gang?
Svar: Hos LZ Køreskole har du 3 muligheder for at betale dit kørekort.

  1. Du kan betale hele kørekortet inden opstart, eller den første gang du er til teori.
  2. Du kan betale dit kørekort af, gennem 3 rater.
    • Rate 1: 5000 kr. (denne skal være betalt inden eleven skal på manøvrebane)
    • Rate 2: 5000 kr. (denne skal være betalt til den næstkommende 1.)
    • Rate 3: 8.000 kr. (denne skal være betalt inden eleven skal til teoriprøve)
    • Resten af kørekortet (1.000,- til teoriprøve via link i e-boks, 700,- til førstehjælp samt lægeerklæring) skal være betalt inden eleven kan komme til teoriprøve.

Spørgsmål: Kan man tage kørekort med automatgear?

Svar: Ja. Hos LZ Køreskole har du mulighed for at tage dit kørekort med automatgear.

Kørekort med automatgear eller ej – Hvad er forskellen?

Der er faktisk ikke ret meget forskel på at køre en bil med eller uden automatgear. Du skal blot vænne dig til, at bremsepedalen og gaspedalen er forbundet, samtidig med at du skal være opmærksom på, hvilken gearstilling du har valgt – P, N, D eller R (henholdsvis Park, Neutral, Drive og Reverse).

Når du kører i en bil med automatgear, behøver du ikke koble ud, når du bremser, og du skal aldrig bekymre dig om koblingspunktet eller gearskifte på din køretur. Dog kan det være en fordel at kende til, hvordan man skifter mellem de forskellige køreindstillinger samt det faktum, at bilen begynder at køre, så snart du slipper bremsen (med mindre du har sat den i neutralt gear).

Hvorfor tage et kørekort med automatgear ?

Der er flere grunde til, at mange mennesker foretrækker at tage kørekort med automatgear og derved tage sit kørekort i en bil med automatgear. Meget bykørsel finder sted på korte afstande og med lav hastighed, og det kan derfor være unødvendigt og besværligt at skifte gear ofte. I stedet kan man bruge denne tid på at holde øje med trafikken og fokusere på andre ting.

Derudover kan det være mere behageligt at køre i en bil med automatgear, da du ikke skal bekymre dig om at skifte gear – især i trafikpropper eller på bakker. Dette giver dig mulighed for at slappe af og nyde din køretur.

Endelig er det værd at bemærke, at mange nye biler – især luksusbiler – kun fås med automatgear, så hvis du drømmer om at køre en bestemt type bil, kan det være nødvendigt at tage et kørekort i en automatgearsbil.

Kørekort med automatgear – Det skal du vide

Har du besluttet dig for at tage kørekort til en bil med automatgear, men føler dig lidt usikker på, hvad der gør sig gældende? Så er du kommet til det rette sted – her kan du læse alt, hvad du behøver at vide om kørekort med automatgear.

Hos LZ Køreskole er der mange fordele forbundet med at tage kørekort til en automatgear bil. Vi har meget erfaring med undervisning i denne type biler, og vi ved præcis, hvad der skal til for at gøre dig til en dygtig og sikker bilist. Det kræver lidt øvelse og tålmodighed at blive rigtig god til at køre i en bil med automatgear, men med den rette vejledning og undervisning fra vores kompetente kørelærere er det helt sikkert noget, du kan lære.

Det er dog ikke altid lige let at finde ud af, hvordan man kører i en bil med automatgear – især hvis man aldrig har prøvet det før. Derfor vil vi hjælpe og vejlede dig, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du kører i en bil med automatgear. Ved at tage et kørekort hos LZ Køreskole er du sikker på at få den bedste undervisning og vejledning – vi har stor fokus på sikkerhed og giver dig alle de redskaber, du behøver for at blive god til at køre i en bil med automatgear.

LZ Køreskole – Kørekort med automatgear

LZ Køreskole tilbyder kørekort til automatgear i Odense, FaaborgNyborg og Svendborg. Du kan køre i en bil med automatgear på alle vores kurser. Det er dog ikke altid nødvendigt at tage et helt kørekort for at køre bil med automatgear. Et almindeligt B-kørekort gælder både manuelt og automatgear, og du kan sagtens køre en bil med automatgear, selvom du har taget dit kørekort i en bil med manuelt gear – det er lidt sværere omvendt.

Hvis du tager kørekort med automatgear, vil du få undervisning i alle de væsentlige ting, du skal vide om bilen. Dette inkluderer bl.a. bremsepedalens og gaspedalens funktioner samt placeringen af de forskellige gearindstillinger (P, N, D og R). Du lærer også om bilens acceleration og nedbremsning, samt hvordan man skifter mellem de forskellige køreindstillinger.

Over 200 anmeldelser

Se et udpluk af vores anmeldelser på Trustpilot.

Sofie Larsen
Super god køreskole

Super god køreskole, hvis du vil have nogle sjove måneder med god undervisning kan lz helt klart anbefales! Godt tip, tag Ivan som kørelærer, du kommer ikke til at fortryde det.

Kasper Bekker
Lz køreskole er en fantastisk…

Lz køreskole er en fantastisk køreskole, jeg vil klart anbefale dem, selvom man bruger masser af tid så har kørelærerne massere af tålmodighed og tid

Isabell Mirabella Meyer
Lz køreskole er en fantastisk…

Den absolut bedste køreskole!! Jeg ville ikke vælge nogen anden! Har haft den bedste oplevelse i mit liv her :D Jeg startede på kørekort 27 feb. 2019...

Sofie Frederiksen
Verdens bedste køreskole!

Uden tvivl verdens bedste køreskole. Jeg kan især anbefale skønne Loay som teorilærer og Camilla som den aller-bedste kørelærer.

Se hvad vores tidligere elever siger om os

Hør hvad eleverne siger om LZ!

Her holder vi undervisning

Her holder vi undervisning

Odense afdeling:

Østre Stationsvej 33, 2. sal
5000 Odense C (Den gamle banegård)

Gå til Google Maps Se billede af stedet

Se introvideo om automatgear kørekort

Se vores video, hvor vi fortæller om vores automatgear pakken.

Humor, spas og latter er en fast del af kulturen

Når humøret er højt husker vi bedst, og der er intet vigtigere end at huske sine teoriregler.

Vil du have en uforpligtende
snak med LZ?

Intet problem. Du ringer blot på
tlf. 53869889