Inden du kan starte på kørekort hos LZ køreskole, skal du have udfyldt en P23 ansøgning (se dokumenter), samt have en lægeerklæring. Denne skal afleveres på borgerservice under kørekort, hvor de sender den videre til forud godkendelse.

Når du får svar tilbage fra Politiets Administrative Center, om du må tage kørekort med automatgear og eventuelt skal til en VHK test, er det nu muligt at tage kørekort med automatgear.

Når du tilmelder dig kørekort med automatgear, skal du blot tilmelde dig det almindelige hold men oplyse ved start at du gerne vil tage kørekort med automatgear, så går vi ind og registrere dette under din profil i Drivedesk.

Værd at vide: Første rate på 5.000,- skal betales via Drivedesk login eller via Mobilepay. Denne rate skal være betalt inden eleven skal på manøvrebanen. Anden rate på 5.000,- betales via Drivedesk login senest den næstkommende 1. Tredje rate og eventuelle ekstra køretimer skal være afregnet inden eleven skal til sin teoriprøve.

Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det hele med det samme, hvis du vil være færdig med dit kørekort hurtigere. Ved at betale hele beløbet med det samme, er der ikke venten i forhold til booking af teoriprøve, manøvrebane og glatbane.

Ved at tage kørekort i en automatgears bil, er der også en selvrisiko på 3.500,- når bilen skal på manøvrebane og når den skal med på glatbane.

Betaling af prøvegebyret til teoriprøven sker via e-boks. Der bliver sendt et link i e-boks via køreprøvebooking til betaling heraf.