×

Menu

Kontakt os
tlf. 60 83 98 89 eller
på mail info@lzk.dk

Køreskole i København

Har du drømt om at suse gennem Københavns gader med dit helt eget kørekort? Så er drømmen lige kommet en tand tættere på virkeligheden! Efter stor succes på Fyn, har LZ Køreskole nu åbnet dørene til en helt ny afdeling lige ved Niels Brock i Københavns pulserende centrum.

Kørekort København (Niels Brock)

Vær en del af LZ Køreskoles nye eventyr i København!

Tag dit kørekort i København hos LZ. Til dig, der ønsker en tryg oplevelse og de rigtige redskaber til at kunne bestå første gang. Vores mål er, at du kan køre fra din første prøve med kørekortet i hånden.

  • Ubegrænset teorilektioner (3 måneder)
  • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
  • 16 x kørelektioner
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)
Se mere
11.900 DKK
18 mdr. afdragsfrit lån til kørekort

Førstehjælpskursus København

Førstehjælpskursus er obligatorisk når man skal tage kørekort.

Førstehjælpskursus er obligatorisk når man skal tage kørekort.

Se mere
750 kr.
18 mdr. afdragsfrit lån til kørekort

5 stjerner på Facebook
5 stjerner på Trustpilot
Kendt fra Kørelærerne

Har du længe gået med drømmen om at suse gennem Københavns gader med dit helt eget kørekort? Med LZ Køreskole er drømmen lige om hjørnet. Som en af de førende køreskoler på Fyn, har vi nu udvidet vores horisont og åbnet en spritny afdeling midt i Københavns hjerte.

Hvorfor vælge LZ Køreskole i København?

København er en pulserende by med sit helt eget trafikflow. Ved at vælge en køreskole i København, som LZ, sikrer du dig en uddannelse, der er skræddersyet til byens unikke trafikforhold. Vores erfarne kørelærere kender hver en krog af byen og sørger for, at du bliver godt klædt på til kørsel i storbyens labyrint.

Vores tilgang til undervisningen

Hos LZ Køreskole i København er vi dedikerede til at give dig den bedste undervisning. Vi kombinerer den seneste pædagogiske tilgang med dyb praktisk erfaring. Alt sammen for at sikre, at når du søger efter den bedste køreskole i København, vil LZ altid være dit førstevalg.

Feedback fra vores elever

Vores elever har talt: med 5 stjerner på både Facebook og Trustpilot er det tydeligt, at vores tilgang til køreundervisning virker. Som en førsteklasses køreskole i København, går vi altid den ekstra mil for at sikre, at du ikke kun består din prøve, men også bliver en sikker og kompetent bilist.

Praktisk information

Vores priser er transparente og inkluderer både køreprøve og leje af skolevogn. Skal du op til teoriprøve? Intet problem! Med vores centrale placering er vi nemme at komme til, uanset hvor i byen du bor.

Kom i gang med dit kørekort i København

Er du klar til at tage springet og starte din rejse mod at blive bilist? Bliv en del af vores køreskolefamilie i København. Med LZ Køreskole i København er din billet til frihed kun en køretime væk.

Gør drømmen til virkelighed med den bedste køreskole i København – LZ Køreskole venter på dig!

Se næste ledige hold til kørekort i København – Eller på ring tlf. 53869889 og vi tager en uforpligtende snak!

Humor, spas og latter er en fast del af kulturen

Når humøret er højt husker vi bedst, og der er intet vigtigere end at huske sine teoriregler.

Vil du have en uforpligtende
snak med LZ?

Intet problem. Du ringer blot på
tlf. 53869889