×

Menu

Kontakt os
tlf. 60 83 98 89 eller
på mail info@lzk.dk

Et kørekort er fedest når det er taget i første hug.

LZ er en dynamisk og lærerig køreskole, der ligger vægt på at det skal være sjovt at tage kørekortet. Derfor er det hos LZ Køreskole vigtigt at opretholde det sociale, så du som elev føler dig tilpas i undervisningen.

Mød din kørelærer

Kom ombord med A-holdet, og hør mere om din kørelærer.
Tryk på kørelæreren for at læse mere.

Loay Zeraiq

Direktør og kørelærer - Uddannet kørelærer i 2005 og startede derefter sin egen køreskole op, er kendt som LZ Køreskole.

Ivan Rostrøm

Kørelærer - Uddannet kørelærer i 2017 og har været en del af LZ Køreskole hele perioden.

Nabil El-Bayoumi

Kørelærer - Uddannet kørelærer i 2021 og har været en del af LZ Køreskole lige siden.

Jonas Zeraiq

Kørelærer - Uddannet kørelærer i 2021 og har været en del af LZ Køreskole lige siden.

Massoud Rabizadeh

Kørelærer - Uddannet kørelærer i 2021 og har været en del af LZ Køreskole lige siden.

Peter Larsen

Kørelærer - Uddannet kørelærer i 2019 og har været en del af LZ Køreskole lige siden.

Mack Beyk

Kørelærer - Uddannet kørelærer i 2019 og har været en del af LZ lige siden.

Salha

Arabisk kørelærer - Startede på kørelæreruddannelsen for 15 år siden, sammen med sin søn Loay.

Asta Zeraiq

Kontor

11 seje kørelærere

15 skolevogne

Høj beståelsesprocent

Kun glade elever

LZ Køreskole på TV2 Zulu

Kan du huske os fra Kørelærerne?
Se sæson 1 og 2 på TV2 Play og hør
mere om LZ Køreskole.

Omtalt i pressen

Om LZ Køreskole

Vi er et ungt team af kørelærere, som lægger stor vægt på at alle elever får en god og lærerig oplevelse under hele forløbet. Alle elever skal føle sig godt tilpas hos os, vi tilrettelægger hver køretime så det passer til den enkelte person og sørger for at man føler sig tryg bag rattet.

En anden god service vi tilbyder er at eleverne kan blive hentet fra skole, arbejde, hjemmefra eller hvor de nu befinder sig. Så længe det passer ind i forhold til køreundervisningen og bare det er i Odense.

Vil man hurtigt igennem forløbet, har vi også stor erfaring med dette

Langt de fleste af vores elever er hurtige igennem forløbet og består 1. gang. Erfaring har lært os, at jo tættere teori- og køretimerne ligger op ad hinanden, jo hurtigere lærer man af dem og desto bedre vil køreprøven gå.

Store undervisningslokaler

Find LZ Køreskole i Odense med store og
rummelige undervisningslokaler.

lokale-skilte

LZ Køreskole’s historie.

Det hele startede, da Loay Zeraiq var teenager og med sin mor på arbejde, hvor hun arbejde som tolk, i forbindelse med andre odenseanske køreskolers teoriundervisning. I en alder af 16 år, besluttede Loay sig for, at han ville være kørelærer. Derfor tog han tre år på gymnasiet og derefter kørelæreruddannelsen i København.

I 2005 blev Loay Zeraiq uddannet kørelærer, og så skulle han ud og lave sin egen køreskole hvor der var plads til alle. Derfor lejede han et lokale på Albanigade 23 fra 2005 og helt frem til 2008. Her begyndte det at blive for småt, da flere og flere elever strømmede til LZ Køreskole. I 2008 blev lokalerne skiftet ud med et lokale på Nyborgvej, men hurtigt blev lokalet her også for småt, så Loay var nødt til også at udvide sin køreskole til at undervise i egen kælder, der bygget om til en køreskole med lækre biografsæder og stor tavle samtidig med, at lokalet på Nyborgvej fik en make-over så LZ køreskoles tema med biografsæder og stor undervisningstavle gik igen.

Efter at have sagt ja til at være med i et tv program på TV2ZULU i 2017, udvidede LZ Køreskole sig, og voksede ud af sine lokaler på Nyborgvej og hjemme hos ham selv, og derfor i 2018 åbnede Loay et stort undervisningslokale i den gamle banegård midt i Odense.