fbpx
×

Menu

Kontakt os
tlf. 53 86 98 89 eller
på mail info@lzk.dk

Køreskole i Nyborg – Tag dit kørekort lokalt hos LZK

Leder du efter en køreskole i Nyborg med erfarne kørelærere og en høj beståelsesprocent blandt eleverne? Så er du kommet til det rette sted!

Adresse

Storebæltsvej 13-15
5800 Nyborg

Kontaktperson for henvendelser

Maria Bøgedal – Sekretær
info@lz-k.dk
tlf: 53 86 98 89

Det kan virke uoverskueligt at finde den rigtige køreskole, men hvis du leder efter en køreskole i Nyborg, synes vi, at du skal overveje LZ Køreskole. Vores kørelærere er erfarne, dygtige og engagerede, hvilket er med til at sikre høj beståelsesprocent på første forsøg blandt vores elever.

Tag kørekort hos LZ Køreskole i Nyborg

Hvis du vælger at tage dit kørekort hos LZK Nyborg, er du sikker på at komme sikkert og hurtigt igennem køreprøven. På LZ Køreskole lægger vi vægt på, at du som elev føler dig tryg under hele din undervisning. Derfor har vi altid fokus på den enkelte elevs udvikling, så du er godt klædt på til den store dag – køreprøven. Når du tager dit kørekort hos os, kan du være helt rolig. For vi har et rigtig godt og solidt kørekort grundlag, som er med til at sikre en høj beståelsesprocent på første forsøg.

LZ Køreskole Nyborg – din køreskole i Nyborg

Så hvis du leder efter en kompetent køreskole i Nyborg, skal du vælge LZ Køreskole. Hos LZ Køreskole tilbyder vi et sjovt og lærerigt forløb, et ungt team af dygtige kørelærere med over 40 års erfaring tilsammen. Hos os kan du få lige præcis den undervisning og det kørekort, du vil have. Vi har forskellige kørekortpakker, mulighed for at skræddersy dit kørekortgenerhvervelse af kørekort og kørekort automatgear. Uanset om du har kørekort i forvejen eller skal tage det for første gang, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores kurser. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej!

Ubegrænset teoriundervisning i Nyborg

Udover den afvekslende køreundervisning, der foregår i Nyborg og på hele Fyn, får du teoriundervisning en gang om ugen. Du har derudover adgang til vores teorikurser online, så du kan lære teorien når det passer dig. Alle vores kørekortpakker inkluderer ubegrænsede teori-lektioner – på den måde er du altid godt forberedt til både teoriprøven, den praktiske prøve og dit kommende kørekort til bil.

Når du tager kørekort, skal du igennem flere forskellige øvelser, undervisning og prøver; teoriundervisning, køreøvelser på manøvrebanen og undervisning i glatførekørsel på køreteknisk anlæg ud over den praktiske undervisning i form af køretimer på vejene med en kørelære ved siden af. Det er også nødvendigt at tage et førstehjælpskursus og skaffe en lægeerklæring, inden du er klar til den endelige køreprøve. Manøvrebanen (der i folkemunde kaldes kravlegården) er en slags legeplads for biler, hvor du kan øve dig i de grundlæggende færdigheder, inden du skal ud at køre på vejene.

LZK gør det nemt og sjovt at tage kørekort

Det kan føles som et vigtigt skridt på vejen til at blive rigtigt voksen, når du tager dit kørekort. Du får masser af frihed, men samtidig masser af ansvar. Vi lægger vægt på, at du skal have et godt og solidt grundlag, for at blive en dygtig og sikker bilist. Sådan gør vi, hvad vi kan, for at gøre vejene mere sikre for alle trafikanter. Vi vil altid tage os god tid til at forklare alting, for at du kan føle dig helt tryg og klar til teori- og køreprøven.

Høj beståelsesprocent på første forsøg

Det vigtigste for os er at have glade elever, og vi er helt vildt stolte af den høje beståelsesprocent, vores elever har i første forsøg. Det vidner om, at vi gør noget rigtigt. Og det motiverer os til at blive ved med at gøre det bedre og bedre. Så kom og tag dit kørekort hos os, så du kan få din frihed på vejene. Kontakt LZ Køreskole Nyborg allerede i dag og book din undervisning – vi vil gerne hjælpe dig med alt det praktiske omkring dit kørekortforløb og er altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at køre med dig!

Vælg kørekortpakker – Eller på ring tlf. 53869889 og vi tager en uforpligtende snak!