×

Menu

Kontakt os
tlf. 60 83 98 89 eller
på mail info@lzk.dk

Kørekort pris

Det er ikke en billig fornøjelse at tage kørekort, og derfor bruger mange lang tid på at undersøge priserne hos de forskellige køreskoler. Måske har du opdaget, at priserne varierer meget - men pas på med bare at tage den billigste! Når du sammenligner priserne på forskellige køreskoler, så vær opmærksom på, hvilke udgifter der er inkluderet i prisen, og hvilke udgifter der skal betales separat. Du bør også huske på, at pris og kvalitet tit hænger sammen.

Hvad koster et kørekort?

Langt de fleste køreskoler tilbyder den såkaldte lovpakke, der inkluderer alt dét, som er lovpligtigt i forbindelse med erhvervelse af kørekortet – men der er stor forskel på, hvor meget de har inkluderet i prisen! Du skal også være opmærksom på, hvad du gerne vil have for dine penge. Vil du bare have det hurtigt overstået, betyder det meget for dig, at du føler dig tryg, eller skal det være en mega fed oplevelse?

Vælg LZ køreskole – Køreskolen du aldrig (nogensinde) glemmer

Hos LZ Køreskole tror vi på, at du lærer bedst, når du har det sjovt, så vi sørger for, at du kan huske undervisningen, ved at gøre det til en oplevelse. Vi lægger vægt på at gøre det både sjovt og lærerigt at tage kørekort, og vi sørger for et socialt undervisningsmiljø, hvor humor, spas og latter er en del af kulturen, og alle føler sig godt tilpas. Hos LZ får du en køreskole, hvor du altid glæder dig til at komme til undervisning – og derfor er vi Odenses mest populære køreskole!

Hos LZ Køreskole synes vi, det vigtigste er, at du føler dig tryg og klar, når du skal op til teoriprøve, og derfor tilbyder vi ubegrænsede teoritimer, så du kan få al den teoriundervisning, du behøver. Teoriundervisning behøver ikke at være så tørt og kedeligt, som mange tror. Du husker bedst, når humøret er højt – og det er bare mega vigtigt at kunne huske sine teoriregler. Vi er køreskolen til dig, som gerne vil have en tryg oplevelse samt de rette værktøjer til at kunne bestå dit kørekort i første hug – det er vores mål, at du står med kørekortet i hånden allerede efter din første køreprøve.

Hvad koster et kørekort hos LZ Køreskole

Vi tilbyder flere forskellige kørekort-pakker, så du kan vælge den, der passer til dine behov. Du kan blandt andet vælge mellem lovpakken, kørekort til automatgearhandicap kørekort eller et skræddersyet kørekort, som bliver tilpasset din kalender. Du kan også vælge ekstra forkælelse med Guldkortet, der blandt andet inkluderer (udover lovpakken) nogle af de mest efterspurgte oplevelser. Med Guldpakken får du blandt andet to ekstra kørelektioner, motorvejskørsel til Tyskland og ekstremt lækker mad til teoriundervisningen inkluderet i prisen.

Kørekort kategori B

Denne pakke er også kendt som lovpakken.

Denne pakke er til dig, der ønsker en tryg oplevelse og de rigtige redskaber til at kunne bestå første gang. Vores mål er, at du kan køre fra din første køreprøve med kørekortet i hånden.

 • Ubegrænset teorilektioner (3 måneder)
 • 4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
 • 16 x kørelektioner
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)
 • Inklusiv leje af skolevogn ved 1. køreprøve
 • Kan også tages med automatgear*

Hos LZ Køreskole koster kørekort B til bil 14.500 kr.

Guldpakken – Når det skal det være lidt federe at tage kørekort

Med Guldpakken i hånden, får du, ud udover lovpakken, adgang til de ekstremt fede efterspurgte oplevelser, såsom 18 fede køretimer og ubegrænset teoritimer.

 • 4 lektioner køreteknisk anlæg
 • 18 x kørelektioner
 • 4 lektioner manøvrebane
 • Motorvejskørsel til Tyskland**
 • Inklusiv leje skolevogn til 1. prøve
 • Køretimer uden for skoletid**
 • Lækker mad til teori
 • Færdig inden for 6-8 uger

Guldpakken koster 18.500 kr. også kommer du til at få den fedeste kørekort oplevelse!

Se vores kørekortpakker her

Hvad skal lovpakken indeholde:

 • 29 teorilektioner
 • 4 lektioner på manøvrebanen (kravlegård)
 • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)
 • 16 køretimer á 45 minutter på vejene med en kørelærer ved siden af – skal inkludere kørsel på motorvej samt grundlæggende manøvrer i by og på landevej

Som du måske kan se, mangler der nogle væsentlige punkter i lovpakken, hvis den kun lever op til minimumskravet; blandt andet prøvegebyr. Der er mange forskellige afgifter, udgifter og gebyrer, så du er nødt til at holde tungen lige i munden, når du skal udregne kørekortets samlede pris.

Den samlede pris på kørekort inkluderer ikke (priserne kan variere):

 • Førstehjælpskursus: 700,-
 • Prøvegebyr til politiet: 1.000,-
 • Adgang til teori-materialet: 300,-
 • Leje af skolevogn til køreprøven: 600,- (leje af skolevogn er med i pakken til det første forsøg til køreprøve som førstegangserhververe)
 • Lægeattest: 500,- (prisen varierer fra læge til læge)
 • Gyldigt pasfoto: 100,-
 • Ekstra køretimer: 600,-

Det er ikke altid, at alle de ovenstående punkter er inkluderet i køreskolens tilbud, så vær opmærksom på ekstra udgifter. Hvis du har behov for flere køretimer eller teoritimer end de lovpligtige, vil det koste ekstra hos nogle køreskoler – hos LZ Køreskole får du ubegrænset teoriundervisning med i prisen.

Det billigste tilbud kan blive den dyreste løsning

Som du måske kan regne ud, kan et tilbud, der ser vildt godt ud ved første øjekast, hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, når alle ekstraudgifterne først er betalt. Den billigste køreskole er ikke nødvendigvis den bedste, og der er rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet ordentligt.

Hvis du vælger en billig køreskole, kan du risikere, at kvaliteten er derefter. Tilbud på et meget billigt kørekort kan være et tegn på dårligere service, og i sidste ende kan det komme til at tage dig længere tid og koste mere – især hvis du får brug for ekstra teori- eller køreprøver eller flere køre- eller teorilektioner.

Læs kundernes anmeldelser af køreskolen for at sikre dig, at køreskolen kan leve op til dine forventninger – LZ har 5 stjerner og over 200 anmeldelser på Trustpilot. Det kan også være en rigtig god idé at snakke med kørelæreren, inden du starter på dit kørekort; I kommer til at bruge meget tid sammen, og det er kørelæreren, som skal sørge for, at du får lært det, du skal, så det er vigtigt, at I passer sammen.

En dyrere køreskole kan godt give mening i forhold til den service og det udstyr, du får – en dyr køreskole er ikke nødvendigvis ensbetydende med en højere slutpris på dit kørekort. Det er dog altid vigtigt at undersøge de forskellige tilbud grundigt, inden du melder dig til et kursus!

Prisen for teoriprøven og køreprøven

Du må maksimalt have fejl på fem billeder til teoriprøven (flere fejl på samme billede regnes som én fejl). Har du mere end 5 fejl til teoriprøven, er du dumpet, og skal betale for en ny teoriprøve senere. En ny teoriprøve koster 1000,- hvis det er første gang, du tager kørekort, eller 890,- hvis du generhverver kørekortet. Derfor er det vigtigt at have styr sin på køreteori, herunder den vigtige vigepligt – så man består første gang!

Hos LZ Køreskole er din første praktiske køreprøve med i prisen. Dumper du denne, koster en ny køreprøve 600,- hvis du er førstegangserhverver, eller 890,- hvis du vil generhverve dit kørekort. Du skal også betale for leje af skolevognen til den nye køreprøve – det koster 600,- at leje bilen. For at hjælpe dig til at være bedre forberedt til næste forsøg, tilbyder vi to ekstra køretimer (á 600,-) inden næste køreprøve.

Få den fedeste oplevelse, og tag dit kørekort hos LZ Køreskole

Se vores kørekortpakker her

Oftest stillede spørgsmål

Hvad koster et kørekort?
Hvad koster guldkortet?
Image